Βιογραφικό

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Θεσσαλονίκη. Η  Διατροφή – Διαιτολογία είναι η επιστήμη που με γοήτευσε και με κέρδισε για τη μετέπειτα επαγγελματική μου ενασχόληση και ζωή διότι πρόκειται για μια ειδικότητα η οποία ασχολείται ταυτόχρονα με τη βιολογία του ανθρώπου, τα τρόφιμα και τα πολύτιμα αγαθά τους, την ψυχολογία των ανθρώπων και τη βελτιστοποίηση της υγείας και της μακροζωίας. Η ειδικότητα αυτή συνεισφέρει στο πιο πολύτιμο αγαθό, την υγεία!

ΣΠΟΥΔΕΣ

Σπούδασα την επιστήμη της Διατροφής και Διαιτολογίας στο Ανώτατο Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα της Σητείας στην Κρήτη, όπου διέμεινα τέσσερα χρόνια αγαπώντας ολοένα και περισσότερο την Μεσογειακή Διατροφή. Για την ολοκλήρωση των σπουδών μου μελέτησα και παρουσίασα την πτυχιακή μου εργασία με θέμα “Παχυσαρκία και Μεσογειακή Διατροφή”. Πραγματοποίησα την πρακτική μου άσκηση σε χώρους εργασίας με εξειδίκευση στην Παιδική Παχυσαρκία αλλά και τις Παθολογικές Καταστάσεις.

ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΕΣ

Παρακολούθησα σεμινάρια και ενημερωτικές ημερίδες με θέμα την Μεσογειακή Διατροφή, την Αθλητική Διατροφή και τον Σακχαρώδη Διαβήτη Ι & ΙΙ. Συντάσσω το πρώτο μου βιβλίο { Οι συνταYES της Φωτεινής } όπου  μελετάω και αξιολογώ τροφές και κλασικές συνταγές και μετέπειτα  τις προσαρμόζω στην πιο υγιεινή εκδοχή τους με σύγχρονα πρότυπα και μεθόδους διατροφικής αξιολόγησης.

ΦΩΤΕΙΝΗ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

ΔΙΑΤΡΟΦΟΛΟΓΟΣ & ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΟΣ ΑΤΕΙ ΚΡΗΤΗΣΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ – WWW.FMDIET.GR

ΔΙΑΙΤΟΛΟΓΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥ

Έπειτα από 5 χρόνια εργασίας σε εταιρίες Διατροφής και Διαιτολογίας, το 2018 προσδοκώντας να συνεισφέρω στην υγεία των ανθρώπων με την επιστήμη που διδάχτηκα, πήρα την απόφαση να ανοίξω το πρώτο μου διαιτολογικό γραφείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης  με πολλή αγάπη, ενθουσιασμό, μεράκι και όρεξη για δουλειά.

ΚΛΕΙΣΕ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Μετάβαση στο περιεχόμενο