Πρώτη Συνεδρία


Διατροφικό/ιατρικό ιστορικό

Πρωτεύον στόχος μας είναι η ασφάλεια και υγεία όλων των επισκεπτών μας για μια σωστή αξιολόγηση των δεδομένων σας καθώς και την σύνταξη διατροφής ή δίαιτας η οποία δεν θα θέσει σε κίνδυνο την υγείας σας.

Για το λόγο αυτό καταγράφουμε:

Tο ιατρικό σας ιστορικό το οποίο σχετίζεται με την διατροφή.

Καταγράφουμε τυχόν αλλεργίες σε τρόφιμα.

Λαμβάνουμε υπόψη τις προτιμήσεις αρέσκειας ή δυσαρέσκειας σε κάποια τρόφιμα καθώς και τις διατροφικές σας συνήθειες (αν τρώτε πρωινό, πόσο συχνά βγαίνετε έξω για φαγητό, αν πίνετε αλκοόλ) και πως συνηθίζετε να τρέφεστε μέσα σε μια τυπική ημέρα.

Τέλος θα κληθείτε να απαντήσετε αν στο παρελθόν είχατε προσπαθήσει για απώλεια βάρους (αν έχετε ξανακάνει δίαιτα, για πόσο διάστημα, τι σας δυσκόλεψε τότε) και το πλάνο της καθημερινής σας κίνησης (αν κάνετε καθιστική δουλειά, αν πραγματοποιείται κάποια μορφή άσκηση σώματος ή αν έχετε κάποιο χόμπι).

Ανάκληση 24ωρου

Με αυτή τη μέθοδο καταγράφουμε όλα τα τρόφιμα και ποτά (ποσοτικά και ποιοτικά) που καταναλώσατε τις προηγούμενες 24 ώρες ή την προηγούμενη ημέρα ώστε να γίνουν αντιληπτοί οι χρόνοι και οι συνθήκες  κάτω από τις οποίες καταναλώθηκαν τα τρόφιμα.

Ερωτηματολόγιο Συχνότητας Κατανάλωσης Τροφίμων

Με τα ερωτηματολόγια συχνότητας κατανάλωσης τροφίμων, καταγράφουμε  τη συνήθη συχνότητα κατανάλωσης κάποιων τροφίμων από μια λίστα τροφίμων και για μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Αυτή η μέθοδος έχει ως αποτέλεσμα την αναγνώριση των διατροφικών σας συνήθειων ως προς την πρόσληψη τροφίμων ή θρεπτικών συστατικών.

Πράγραμμα Διατροφής

Το κάθε πρόγραμμα διατροφής  είναι ξεχωριστό και εξατομικευμένο για τον καθένα ξεχωριστά και το  παραλαμβάνετε στην πρώτη συνεδρία κατόπιν συζήτησης των δεδομένων σας και λύσεις τυχόν αποριών. Η επόμενη συνάντηση γίνεται σε διάστημα 7 ή 14 ημερών ανάλογα με τις προσωπικές σας ανάγκες και την πορεία σας.

Λιπομέτρηση

Στη πρώτη σας επίσκεψη στο γραφείο μας αλλά και σε κάθε μας συνάντηση, σας παρέχεται η δυνατότητα λιπομέτρησης όπου γίνεται ανάλυση σύσταση σώματος σε σχέση με τα ανθρωπομετρικά σας χαρακτηριστικά.

Κλείσε ένα ραντεβού

Μετάβαση στο περιεχόμενο