Συνταγή για Banana – Mango nice cream
Υλικά
- 2 παγωμένες μπανάνες
- 1 παγωμένο μάνγκο
- 100γρ κουβερτούρα γάλακτος με στέβια
- 1κ.σ λάδι καρύδας
- Λίγα καραμελωμένα φιστίκια
Εκτέλεση
Σε ένα δυνατό μούλτι-πλέντερ βάζουμε τις μπανάνες και το μάνγκο και τα χτυπάμε μέχρι να ομογενοποιηθεί το μείγμα. Προσοχή τα φρούτα πρέπει να είναι παγωμένα. Έπειτα μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα μπολ και λιώνουμε την σοκολάτα με το λάδι καρύδας για 2 λεπτά στο φούρνο μικροκυμάτων. Προσθέτουμε μερικά καραμελωμένα φιστίκια και τη λιωμένη κουβερτούρα. Αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη για 3-4 ώρες και απολαμβάνουμε το πιο healthy ice cream ever.
Banana – Mango ice cream | ΕΝΕΡΓΕΙΑ
(KCAL) |
ΠΡΩΤΕΙΝΕΣ
(GR) |
ΥΔΑΤΑΝΘΡΑΚΕΣ (GR) | ΛΙΠΑΡΑ
(GR) |
ΑΝΑ ΜΕΡΙΔΑ | 230 | 4,9 | 36,5 | 6,8 |
ΣΤΑ 100 gr | 128 | 2,7 | 20,2 | 3,7 |